ebom| Elektroniczne biuro obsługi mieszkańca Urząd Gminy Czarny Dunajec portal mapowy
szlak wokół tatr
muzeum pk sk
Adobe Flash - Install
resetpowiększdrukuj

ZAPYTANIE OFERTOWE – GASTRONOMIA HOŁDYMAS

2015-05-19 do 2015-06-15 // Oglądano: 1239 // Wstecz

Stadion sportowy w Czarnym Dunajcu, ul. Targowa 55

 

 

Zapytanie ofertowe dotyczy:

 

Zorganizowania ogródka gastronomicznego w dniu 30 sierpnia 2015 roku :

-        duży ogródek gastronomiczny zadaszony (min. 300 miejsc)

-        stoiska spożywczo-gastronomiczne (dania plenerowe, grill, napoje (w tym piwo))

-        stoiska z lodami

-        stoiska z watą cukrową, popcornem

-        stoiska ze słodyczami, etc.

 

Punkty powinny być rozmieszczone z uwzględnieniem załączonego schematu.

Inne stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.

 

Gastronom zobowiązuje się do:

-        wydania (na bloczki opieczętowane przez CKiP) ok. 250 porcji posiłków w postaci porcji kiełbasy z grilla (150 g) z ketchupem/musztardą, pieczywem, jednorazowymi talerzykami i sztućcami na rzecz organizatora imprezy

-        wydania ok. 80 porcji obiadów jednodaniowych w postaci drugiego dania na jednorazowych naczyniach (na bloczki opieczętowane przez CKiP) na rzecz organizatora imprezy

-        przygotowania bezpłatnie namiotu z miejscami siedzącymi i stołami na około 50 osób do dyspozycji organizatora dla osób VIP

-        zorganizowania dwudaniowego obiadu na zastawie stołowej dla 60 osób oraz stołu szwedzkiego w postaci zimnych przekąsek na około 30 osób (wystawionego po obiedzie około godz.16.00) w namiocie VIP

-        przygotowania bezpłatnie 2-ch namiotów (każdy po ok. 25 m²) służących jako garderoby dla zespołów obok sceny.

 

Organizator informuje, że w obrębie stadionu będą ustawione przez organizatora regionalne stragany ze stoiskami kulinarnymi (potrawy regionalne) oraz z wyrobami rzemiosła artystycznego.

 

 

Oferta musi zawierać:

-        proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego z wyżej wymienionymi stoiskami

-        proponowaną cenę za 1 porcję kiełbasy z grilla (ok.150g)

-        proponowaną cenę za 1 porcję obiadu jednodaniowego

-        proponowaną cenę za 1 porcję obiadu dwudaniowego

-        proponowaną cenę za stół szwedzki

-        specyfikację ogródka

-        informacja o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej

-        informacja o posiadanym wyposażeniu – poparta dokumentacją fotograficzną

-        referencje.

 

 

Ofertę należy złożyć do 15 czerwca 2015 roku do Centrum Kultury i Promocji Gminy Czarny Dunajec, ul. Piłsudskiego 2A, 34-470 Czarny Dunajec osobiście lub e-mailem na adres: ckip@ckip.org (prosimy o telefoniczne potwierdzenie).

Wszelkie pytania prosimy kierować do Dyrektora Anny Trebunia-Wyrostek,

tel.18 26 57 179.

 

Po analizie nadesłanych ofert organizator wyłoni gastronoma w terminie do 30 czerwca 2015 roku. Wszelkie informacje dotyczące rozstrzygnięcia zostaną przekazane zainteresowanym telefonicznie.